Advies over verzekeringen, hypotheken en pensioenen in Eindhoven

Als particulier kunt u bij ons voor verschillende deskundige adviezen terecht. Hiernaast vindt u een overzicht om meteen naar de categorie te gaan waar u naar op zoek bent.

Verzekeren

Klik hier voor uw persoonlijke polis.

Hypotheken Pensioenen

Verzekeren

Bij uw keuze voor de juiste verzekering zijn niet alleen de prijs en de voorwaarden van belang. Het gaat erom dat de verzekering past bij uw persoonlijkheid en de juiste dekking biedt in uw situatie. Daarom nemen wij de tijd om u te leren kennen. Tijdens een persoonlijk gesprek luisteren we naar u: wat is uw gezinssituatie, wat zijn uw wensen voor de toekomst, welke risico’s wilt of kunt u zelf dragen en welke wilt u afdekken?


Uw wensen en mogelijkheden worden onder de loep genomen. Daaruit krijgt u een voorstel voor passende individuele verzekeringen of een voordelig verzekeringspakket voor het hele gezin.

 

Omdat wij uw gezinssituatie goed kennen, krijgt u op een snelle en effectieve manier advies op eventuele veranderingen die zich in uw leven voordoen.

Een greep uit ons aanbod:

  • Wonen: woonhuis, inboedel, kostbaarhedenverzekeringen

  • Gezin: aansprakelijkheidsverzekeringen, rechtsbijstandsverzekeringen en gezinsongevallenverzekeringen

  • Medisch: zorgverzekeringen en arbeidsongeschiktheidsverzekeringen

  • Auto/verkeer: autoverzekeringen, ongevallenverzekeringen, schadeverzekeringen, inzittendenverzekeringen, motorverzekeringen, bromfietsverzekeringen

  • Vrije tijd / recreatie: reisverzekeringen, pleziervaartuigen, caravanverzekering

  • Levensverzekeringen: onder andere risicoverzekeringen of spaarverzekeringen

Hypotheken

Het afsluiten van een hypotheek is voor starters op de woningmarkt een grote stap. Daarnaast zijn er ook veel woningbezitters die vanwege de rentevaste periode weer opnieuw moeten gaan kijken wat ze met de rente gaan doen. Wordt het een verlening voor een vaste of een variabele rente?

 

Om dit alles voor starters en bestaande woningbezitters te vergemakkelijken kunt u kiezen uit een breed pakket aan mogelijkheden. Wij werken met vrijwel alle aanbieders (banken en verzekeraars). Op deze manier wordt samen met u de juiste hypotheek samengesteld: een hypotheek die precies aansluit op uw persoonlijke wensen.

Daarnaast wordt u begeleid bij het vinden en aankopen van de perfecte woning. Vooral voor starters is dit een ideale manier. Dit houdt onder meer in dat wij u begeleiden bij de aankoop van uw nieuwe woning, het uitzoeken van een passende hypotheek, het kiezen van de juiste verzekeringen en het begeleiden bij de notaris. Tevens wordt u geholpen met het invullen van uw belastingaangifte.

 

Kortom, wij nemen u het werk uit handen. Wilt u meer weten over deze extra service? Vraag ons om informatie.

Pensioenen

Welk bedrag krijgt u als u stopt met werken en wat heeft u tot nu toe opgebouwd? En zijn deze bedragen voldoende als u stopt met werken? Wellicht wilt u iets extra’s opbouwen en weet u niet wat de (fiscale) mogelijkheden zijn.

 

Ook op dit gebied wordt u geholpen. Omdat het pensioenverhaal immers niet het meest duidelijke onderwerp is, proberen wij u op een heldere manier inzicht in uw situatie te geven.

Zowel voor een nieuwe pensioenregeling als voor een aanvulling op uw bestaande pensioenregeling kunt u bij ons terecht. Bijvoorbeeld in de vorm van banksparen / bancaire variant of in een lijfrente/verzekeringsvariant.

Daarnaast verzorgen wij ook collectieve pensioenregelingen voor uw medewerkers.